Over ons

Benvenuto!

Welkom in de webwinkel van Vino e Basta

Bent u een liefhebber van Italiaanse wijn of gewoon nieuwsgierig? Dan is dit dé perfecte plek om uw keuze te maken. Vino e Basta levert een breed scala aan wijnen van geselecteerde wijnhuizen uit verschillende regio’s.

Om een eerste indruk te krijgen, is ons streven dat wij eerst zelf de wijnhuizen bezoeken. Hierdoor onderscheiden wij ons ten opzichte van veel andere webwinkels die wijn verkopen. In ruim tien jaar tijd hebben wij het fundament gelegd voor een netwerk van wijnhuizen in de regio’s Piemonte tot aan Sicilië. Tot nu toe was de wijn alleen voor eigen consumptie

De reden waarom wij alleen Italiaanse wijn verkopen, is omdat de vele bijzondere druivenrassen die Italië kent veelal exclusieve wijn van hoge kwaliteit opleveren… en veelal voor een betaalbare prijs! Nergens in de wereld produceert een land zoveel wijn als Italië. In 2018 bleef Italië met voorsprong de grootste wijnproducent met 54,8 miljoen hectoliter.

In onze webwinkel is de goede wijn nu binnen handbereik voor iedere kenner. Met trots presenteren wij u dan ook de nieuwste wijnen in ons assortiment.

Cordiali saluti,  Team Vino e Basta